Kids Magic Fantastic

Kids Magic Fantastic boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Magie voor Kinderen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kids Magic Fantastic .

  • 1 x 60 minuten : € 775,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-602140

Deze goochelaar heeft meer dan 15 jaar ervaring met optredens voor kinderen variërend van 4 t/m 12 jaar. Tijdens zijn loopbaan heeft hij al met veel succes diverse optredens door heel Nederland verzorgd.

De Magic Fantastic voorstelling is uniek in Nederland en zit boordevol magie en illusionisme zoals de kinderen het nog niet eerder gezien hebben. De voorstelling is geschikt voor zowel kleinere als grotere groepen kinderen en variërend van 4 t/m 12 jaar.

De kinderen kunnen o.a. kennis maken met de sprekende tekening, de doorzaagtruc, de toverballen en het verhaal van tovenaar Bubuco en de magische tafel.

Kenmerken: De voorstelling wordt deels muzikaal en deels doormiddel van special effects ondersteund. Verder wordt de voorstelling, afhankelijk van de geboekte voorstelling verzorgd door twee tot drie personen. Deze voorstellingen zijn uitermate geschikt voor zeer grote evenementen.

Specificaties van Kids Magic Fantastic

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Kids Magic Fantastic ?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kids Magic Fantastic kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelshows. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier uw e-mailadres door, dan ontvangt u dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact