Toverschool on Tour

Toverschool on Tour boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinder Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Toverschool on Tour.

  • 2 x 45 minuten : € 2195,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een nog nooit eerder vertoonde show met vliegende bezemstelen, toverspreuken een magische spiegel, betoverende schatkisten en een sprekende draak.

Een verbazingwekkende show die inspeelt op de enorme bekendheid en de magische wereld van Harry Potter.

Op jouw toverschooldag draait alles om de Magic & Mystery show die door Nederlands beste kinderentertainer Bart Juwett wordt gepresenteerd.

Een showprogramma met vele spectaculaire acts, spanning, magie en humor.

Niet alleen de kinderen maar ook de aanwezige volwassenen zullen hun ogen niet gelovern en kunnen volop genieten van een programma boordevol 'special effects', spelelementen met leuke prijzen en echte tovenarij. Op de toverschooldag wordt een bruisend programma gepresenteerd. Een geavanceerde show die zijn weerga niet kent. In de show maakt het publiek kennis met echte toverkunst. Kinderen leren oa. om te toveren zonder toverstok, toverspreuken en hoe het zit met toverdieren. Ook mogen 2 kinderen op een bezem proberen te vliegen en gaat er een kind dwars door de toverspiegel. En er is een sprekende draak, een hilarische buikspreekact.

De show zit vol met liedjes, tunes en wordt voortdurend ondersteund met achtergrondmuziek.

Het is net alsof je naar een film kijkt waar je in mee kan spelen! Heel bijzonder zijn ook de magische schatkisten die op het podium staan opgesteld. 10 kinderen mogen nu echt gaan laten zien op zij daadwerkelijk kunnen toveren. Als zijn hun kistje open kunnen maken zonder aan te raken, mogen zij het cadeautje meenemen.

De Toverschool on Tour duurt standaard bijna 2 uur inclusief een korte pauze. Maar is qua tijd in diverse configuraties te boeken.

Deze show is uitermate geschikt voor theaters, scholen, bedrijfsevenementen, festivals en andere grote, maar ook kleine evenementen.

Specificaties van Toverschool on Tour

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 350 personen
  • Leeftijd: Kinderen van 6 t/m 14 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Toverschool on Tour?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Toverschool on Tour kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact