Kids Magic Mega Fantastic

Kids Magic Mega Fantastic boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Magie voor Kinderen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kids Magic Mega Fantastic.

  • 1 x 60 minuten : € 0,00 (op aanvraag)
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Deze goochelaar heeft meer dan 15 jaar ervaring met optredens voor kinderen variërend van 4 t/m 12 jaar. Tijdens zijn loopbaan heeft hij al met veel succes diverse optredens door heel Nederland verzorgd.

De Magic Fantastic voorstelling is uniek in Nederland en zit boordevol magie en illusionisme zoals de kinderen het nog niet eerder gezien hebben. De voorstelling is geschikt voor zowel kleinere als grotere groepen kinderen en variërend van 4 t/m 12 jaar.

Kenmerken: De voorstelling wordt deels muzikaal en deels doormiddel van special effects ondersteund. Verder wordt de voorstelling, afhankelijk van de geboekte voorstelling verzorgd door twee tot drie personen. Deze voorstellingen zijn uitermate geschikt voor zeer grote evenementen.

Een MEGA voorstelling voor wanneer u echt groots uit wil pakken. Een voorstelling vol spectaculaire illusies met o.a. het magische fototoestel.

De voorstelling is speciaal voor het theater.

Specificaties van Kids Magic Mega Fantastic

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Kids Magic Mega Fantastic?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kids Magic Mega Fantastic kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelshows. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Dion Mourits

Dion Mourits

Stagair
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact