Illusions Experience Kleine Show

Illusions Experience Kleine Show boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Magie voor Volwassen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Illusions Experience Kleine Show .

  • 1 x 30 minuten : € 1050,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Een illusieshow waarbij het publiek wordt getrakteerd op een gevarieerd programma vol magie & illusionisme. De shows worden door dynamische muziek ondersteund.

U kunt zien hoe de assistente doormiddel van de Compressor-Illusion letterlijk een kopje kleiner wordt gemaakt, en hoe doormiddel van de Magic Camera beelden werkelijkheid kunnen worden! Maakt u kennis met de Box of Pandora, waarbij de assistente plaats zal nemen in een geheimzinnige box, welke haar maar net genoeg ruimte biedt. Vervolgens zullen diverse zwaarden en een metalen plaat de box doorboren! Maar hierbij blijft het niet. Geheimzinnige krachten nemen vervolgens bezit van de Box waardoor het geheel nog onbegrijpelijker wordt.

Uiteraard zijn dit maar enkele van de vele illusies die u bij de onderstaande voorstellingen te zien kunt krijgen.

Specificaties van Illusions Experience Kleine Show

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Illusions Experience Kleine Show ?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Illusions Experience Kleine Show kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelshows. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact