Paul Weiss Table Magic

Paul Weiss Table Magic boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Tafelgoochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paul Weiss Table Magic.

  • 4 uur aaneengesloten : € 695,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Tafelgoochelen, ook wel tablemagic genoemd, is een manier van goochelen waarbij deze Magic Entertainer tussen het publiek door loopt en hen kennis zal laten maken met de wondere wereld der micromagie. Hij zal het publiek o.a. laten zien dat snel geld verdienen alleen mogelijk is met “snel geld” en zal hij het publiek kennis laten maken met een middeleeuwse leugendetector. Bij deze wijze van goochelen is geen speciale ruimte benodigd. Hierdoor is tablemagic erg populair en inzetbaar bij alle feesten en evenementen.

Specificaties van Paul Weiss Table Magic

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Paul Weiss Table Magic?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paul Weiss Table Magic kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact