The Magic Bar

The Magic Bar boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Magic Bar.

  • 4 uur aaneengesloten : € 2150,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Magie, verwondering en verbazing staan op het menu bij deze Feel-Good-Magic-Act!
Interactie, verwondering, verbazing , humor en ongelofelijke trucs volgen elkaar snel op in de doorlopende shows, die worden geserveerd door de meest magische barkeepers van Nederland!

Zoekt u een spectaculaire eye-catcher voor uw evenement? Een vast punt waar uw gasten zo lang en zo vaak als ze willen van kunnen genieten? Interactie, magie en humor van het hoogste niveau? Zoek niet verder, hier is The Magic Bar !

Als de Magic Bar maximaal wordt opgezet, is deze 6 meter breed en 4 meter diep. Maar ook in kleinere ruimtes is The Magic Bar neer te zetten. Tot 80 personen kunnen zich om de bar heen verzamelen en de ene na de andere wonderlijke en hilarische acts zien.

Doordat The Magic Bar beschikt over eigen licht en geluid, kunt u als organisator met een gerust hart genieten van een fantastisch evenement !

Specificaties van The Magic Bar

  • Decor: Groot decor
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: Kleine lichtset
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor The Magic Bar?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Magic Bar kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact