White Fantasy Mystery Magic Show - Revue des Illusions

White Fantasy Mystery Magic Show - Revue des Illusions boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Magie voor Volwassen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van White Fantasy Mystery Magic Show - Revue des Illusions.

  • 1 x 20 minuten : € 1395,00
  • Reiskosten: incl. 100 km. vanaf Oudehaske, daarna € 0,50 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
White fantasy Magic bal.

Een 'op en top' vrouwelijke presentatie die de zintuigen zal prikkelen. Drie vrouwen presenteren de White Fantasy Mystery Magic Show. Er volgt een spel van verdwijnen en verschijnen, zelfs een hoofd wordt doorboord met messen. Zij kunnen dingen die niet kunnen maar toch zo zijn. Verwacht het onverwachte, zij manipuleren uw gedachten, laten waarheid en realiteit vervagen. Kisha is fascinerend en geeft een zintuigen prikkelende show weg. Tjarda is nog steeds ondeugend en nonchalant. Mara blijft gewoon een beetje vreemd! Zij nemen u mee naar een White Fantasy waar alles kan en alles mogelijk is. De wereld van de White Fantasy is misschien vreemd maar ook aantrekkelijk, spannend en met humor.

Deze drie onstuimige vrouwen nemen u mee voor een visueel feest, dat tot het einde van uw 'imagination' zal reiken. Oude en moderne elementen zorgen voor een stukje sensationeel entertainment!

De "Mystery-Magic-Show" bestaat uit een mengeling van magie, diverse illusies, dans en een choreografie die zorgvuldig is samengesteld rond een mysterieus thema!

Specificaties van White Fantasy Mystery Magic Show - Revue des Illusions

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: exclusief, dient u zelf te verzorgen
  • Licht: exclusief, dient klant te verzorgen.
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. vanaf Oudehaske, daarna € 0,50 per km.

Boeking of een optie plaatsen voor White Fantasy Mystery Magic Show - Revue des Illusions?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van White Fantasy Mystery Magic Show - Revue des Illusions kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelshows. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact