Lars, Luc & Angelique Illusieshow

Lars, Luc & Angelique Illusieshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Magie voor Volwassen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lars, Luc & Angelique Illusieshow.

  • 1 x 10 minuten : € 1275,00
  • 1 x 25 minuten : € 1795,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Lars, Luc & Angelique belichamen hét nieuwste spektakel op gebied van magie en illusionisme. Dit jeugdige trio combineert humor, actie en originaliteit tot een verfrissende en moderne show zoals geen ander in Nederland!

Verdwijnen, verschijnen en doorzagen. Natuurlijk is dit allemaal te zien in hun acts, maar op een manier zoals u nog nooit gezien heeft! Snel, verfrissend en vooral origineel!

Vuilnismannen in aanraking met wonderbaarlijke illusies, agenten op een spannende missie tijdens een kluiskraak, of terug in de tijd naar mystieke locaties uit de 18e eeuw? Niets is te gek in de fantasie van Lars, Luc en Angelique!

Specificaties van Lars, Luc & Angelique Illusieshow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Lars, Luc & Angelique Illusieshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lars, Luc & Angelique Illusieshow kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelshows. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Pauline Terlouw

Pauline Terlouw

Administratie
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact