Goochelaar Cum Fraude Ferry Gerats Table Magic

Goochelaar Cum Fraude Ferry Gerats Table Magic boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Tafelgoochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Cum Fraude Ferry Gerats Table Magic.

  • 4 uur aaneengesloten : € 625,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Tablemagic is op elk evenement een doorslaand succes. Bij deze vorm van goochelen wordt er bij het publiek aan tafel of voor staande groepjes gasten gegoocheld. Juist omdat er wonderen plaatsvinden terwijl men er met de neus bovenop zit, is de impact enorm.

Zoekt U een topgoochelaar, een professionele goochelaar, een humoristische goochelaar, een tafelgoochelaar, een beursgoochelaar, een gentleman-goochelaar, een all-round goochelaar, een goochelaar die vele prijzen gewonnen heeft, een goochelaar die voor zijn originaliteit is onderscheiden, een goochelaar die op de wereld-kampioenschappen prijswinnaar was in de categorie komisch goochelen, een goochelaar waarvan de optredens altijd veel impact hebben waar Uw gasten nog heel lang over zullen napraten dan bent U bij goochelaar Ferry Gerats, de goochelaar cum fraude, aan het goede adres.


Specificaties van Goochelaar Cum Fraude Ferry Gerats Table Magic

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Cum Fraude Ferry Gerats Table Magic?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Cum Fraude Ferry Gerats Table Magic kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact