Gewoon Henk Spaans

Gewoon Henk Spaans boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Magie voor Volwassen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gewoon Henk Spaans.

  • 1 x 10 tot 20 minuten. : € 1750,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Illusionist Henk Spaans

De afgelopen jaren heeft hij samen met zijn team meerdere successen geboekt, o.a. grote shows in diverse theaters tijdens betoverende gelegenheden en een magische samenwerking met een groot orkest.
 
Het begon allemaal op zijn negende verjaardag toen hij voor het eerst een goochelkoffer kreeg. Al snel bleek dat zijn oom ook een aantal kaart trucjes kon. Daardoor werd Henk zijn fascinatie en liefde voor de goochelkunst geboren.
 
Tijdens verschillende gelegenheden op school of verjaardagen verbaasde hij vele met zijn trucs.
 
Henk Spaans geboren in Scheveningen kenmerkt vandaag de dag zijn shows door er vaak een verhaallijn in te verwerken. Deze rode draad, gecombineerd met zijn vingervlugheid en visuele effecten maken het plaatje compleet.

Als u zoekt naar interactie, humor en spektakel. 

Dan is illusionist Henk Spaans een graag geziene gast op uw evenement.
 
Dankzij zijn veelzijdigheid bent u zeker van top entertainment. Ook als het gaat om productpresentaties of bedrijfsfeesten waarbij er een illusie show opmaat gewenst is. Henk Spaans en zijn team draaien de handen er niet voor om.
 

Specificaties van Gewoon Henk Spaans

  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Gewoon Henk Spaans?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gewoon Henk Spaans kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelshows. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact