Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm

Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinder Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm.

  • 1 x 45 minuten : € 1295,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Dit najaar komt er wel een heel bijzondere piet naar Nederland... Goochelpiet! In de film “SINT en DIEGO en het geheim van de ring” is Goochelpiet druk in de weer met zijn allernieuwste truc. Maar of dat steeds 
goed gaat…
 
De leukste piet van het jaar is te boeken voor de ultieme Sinterklaas warming-up. Een compacte interactieve show van 45 minuten waarbij Goochelpiet de meest bijzonder trucs uit de kast haalt om te zorgen dat Sinterklaas op tijd daar kan zijn. 

Goochelpiet heeft een probleem

Goochelpiet heeft 1 probleem: hij is zijn telefoon kwijt en deze heeft hij hard nodig. Er is namelijk op weg naar de feestlocatie een straat afgezet. Hij moet Sinterklaas daarom de juiste route doorgeven, maar krijgt hij op tijd zijn telefoon gevonden om Sinterklaas te bellen???
 
Deze show is een show zonder grote decors, maar met de “speciale” inzet van TV presentator en voormalig Nederlands Kampioen Goochelen Nick Nielsen, krijgt de show van Goochelpiet de juiste energie en magische kwaliteiten mee om garant te staan voor een super leuke magische voorstelling!
 
Naast deze show, die leuk en onbegrijpelijk is voor jong en oud, bestaat er ook de mogelijkheid om Goochelpiet aanvullend met een mooie illusie Sinterklaas tevoorschijn te laten komen.

Specificaties van Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm

  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelpiet bekend uit Sinterklaasfilm kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact