Hans Kazan - Brainpower

Hans Kazan - Brainpower boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hans Kazan - Brainpower.

  • Prijs op aanvraag
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een inspirerende ervaring vol fascinerende mentale experimenten.

Hans Kazàn verandert de kijk op je leven voorgoed.

“Verbluffend” is de unanieme reactie van iedereen die Hans Kazàn’s nieuwste show “Brainpower” heeft gezien. Op overtuigende en tevens humoristische manier speelt Hans met het brein van mensen.
Door een combinatie van vaardigheden, waaronder het lezen van lichaamstaal, het beïnvloeden van gedachten, psychologische subtiliteiten en zijn gave om het onderbewuste van mensen te sturen, creëert Hans indrukwekkende en onvergetelijke mentale experimenten.

Nationale- en internationale bedrijven zoals NIKE, Holiday Inn Hotels, Aegon, Medische faculteit Amsterdam, Rabobank en vele anderen kozen Hans Kazàn om hun gasten en relaties tijdens hun business events te entertainen én te inspireren.

Door Hans' unieke presentatie wordt duidelijk dat íedereen een positieve impuls kan geven aan zijn werk, maar ook aan zijn gehele leven.

Het geheim? - Brainpower.

Boeking of een optie plaatsen voor Hans Kazan - Brainpower?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hans Kazan - Brainpower kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact