Winfried Table Magic

Winfried Table Magic boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Tafelgoochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Winfried Table Magic.

  • 2 x 45 minuten : € 695,00
  • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Eindhoven
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Winfried kreeg landelijke bekendheid door het SBS6 TV programma De nieuwe Uri Geller, en vervolgens jaren als vaste gast bij het RTL 8 TV programma de Schatkamer. Deze internationale top illusionist won prijzen en awards. Hij was te zien o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Japan, U.S.A. en in buitenlandse en Nederlandse attractieparken. Een van de vele hoogtepunten in zijn carrière tot nu toe, was het optreden voor de Koninklijke Familie van Monaco.

Illusies op de vierkante centimeter

Master illusionist Winfried is al meer dan 28 jaar niet van de internationale podia af te slaan. Hij is gek op het persoonlijke contact met zijn publiek en daarom heeft hij de stap gezet om zijn groot op gezette podium optredens, nu ook te vertalen naar magie bij u aan tafel. Op een eigentijdse, sympathieke manier toont hij zijn vingervlugheid en passie, in een krachtig optreden vol van energie. Hij zal u verbazen met zijn magie, frisse en jonge uitstraling!
 
Beleef zijn onnavolgbare illusies op de vierkante centimeter.

Specificaties van Winfried Table Magic

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,55 per km. vanaf Eindhoven

Boeking of een optie plaatsen voor Winfried Table Magic?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Winfried Table Magic kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact