Raar maar Waar - Goochelshow

Raar maar Waar - Goochelshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinder Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Raar maar Waar - Goochelshow.

  • 1 x 45 minuten : € 695,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gedurende deze magische voorstelling maken de kinderen kennis met o.a. het  wolk experiment, waarbij een wolk in een fles wordt getoverd. Waarom hebben Chinese munten eigenlijk een gat in het midden? Weet jij dat? En wat is dat eigenlijk voor een vreemde kast? Wat doet het?

Een unieke show met een combinatie van goochelen, vreemde dingen en wetenschappelijke experimenten.

Kun je kralen uit een glas krijgen zonder het glas om te draaien?  Dan heb je ook nog het magische lampje wat zal gaan branden bij de gekozen kaart! Weet jij trouwens wie de gloeilamp heeft uitgevonden? De show eindigt met het experiment met de fontein uit de fles.

Doelgroep voor de Raar maar Waar - Goochelshow

De show is geschikt voor een gemengd kinderpubliek of alleen bovenbouw. De show is niet geschikt wanneer deze alleen bestaat uit kleine kinderen. Er kan altijd met Paul worden overlegd of de show voor de desbetreffende doelgroep geschikt is.

Specificaties van Raar maar Waar - Goochelshow

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Raar maar Waar - Goochelshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Raar maar Waar - Goochelshow kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact