David Nathan - Magic Show

Ebbes Fotografie ©

David Nathan - Magic Show boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Illusieshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van David Nathan - Magic Show.

  • 1 x 40 minuten : € 2150,00
  • Reiskosten: inclusief 50 km. vanaf Purmerend (v.v.), daarna € 0,50 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ben je op zoek naar entertainment voor jouw feest of evenement?
Dan is het inzetten van Goochelaar David Nathan een perfect idee! In zijn Magic Show deelt hij magische momenten met de gasten, gemixt met veel interactie en humor.

Een Magic Show vol vaart, humor, verrassende en creatieve acts.

David biedt met zijn Magic Show het perfecte stukje entertainment om jouw feest of evenement helemaal af te maken. Heb je bijvoorbeeld een personeelsfeest of nieuwjaarsreceptie? Met een verrassende binnenkomer zit de sfeer er meteen goed in. Deze show zit vol vaart, humor en de verrassende en creatieve acts waar David om bekend staat.

Deze show is ideaal als openingsact, of als intermezzo. Jouw gasten worden in het zonnetje gezet en worden zo zelf de ster van de show! Niet alleen onvergetelijk entertainment maar ook een effectieve energizer. Na afloop hebben jouw gasten beslist iets om over te praten!

David Nathan is een veelbelovend aanstormend talent dat zich al jaren met goochelen bezighoudt.

Al vanaf jonge leeftijd had de kunst van het goochelen een hoge aantrekkingskracht tot de kleine David Nathan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat David inmiddels een aantal prijzen heeft gewonnen zowel nationaal als internationaal.  David blijft zijn acts en shows voortdurend ontwikkelen en op creatieve wijze nieuwe goochelkunsten verzinnen. Daarbij laat hij zich niet alleen leiden door een aansprekend thema, maar kijkt hij ook naar andere creatieve goochelaars. 

Enkele recenties met betrekking tot optredens van David Nathan

  • “Één van de grootste talenten van dit moment.” ~ Hans Klok
  • "Sociaal, gezellig, humoristisch, maar bovenal super goed in wat hij doet!” ~ Organisatie Hogeschool Inholland 15 jaar
  • "David heeft een boeiende show van 30 minuten gegeven om een bedrijfsevent. Het was fris, origineel en grappig! We hebben ervan genoten.” ~ Stephanie, ING België

​Bekijk de andere mogelijkheden m.b.t. het boeken van David Nathan

Specificaties van David Nathan - Magic Show

  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief 50 km. vanaf Purmerend (v.v.), daarna € 0,50 per km.

Boeking of een optie plaatsen voor David Nathan - Magic Show?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van David Nathan - Magic Show kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact