Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat

Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinder Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat.

  • 1 x 50 minuten : € 995,00
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Den Bosch, daarna € 0,30 per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In de sprookjesachtige kindervoorstelling Op zoek naar de Schat staat het thema zelfvertrouwen centraal. Dit thema loopt dan ook als een rode draad door de gehele voorstelling heen. Aires is een jonge tovenaarsleerling die moeite heeft om de opdrachten van de oude tovenaar te vervullen. Maar opdracht na opdracht, groeit zijn zelfvertrouwen in zichzelf, en samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen.

Aires en de kinderen groeien als het ware mee door het sprookje, en door de hele voorstelling heen krijgen zij opdrachten die zij moeten vervullen, die gemaakt zijn om ze te laten realiseren dat de ware schat in hun zelf ligt. Niet in geld. Niet in diamanten of edelstenen. Maar in hunzelf. Als zij maar genoeg overtuigd zijn van zichzelf, dan hebben zij de échte schat in handen.

Een spannende, magische, interactieve, educatieve maar vooral sprookjesachtige theatervoorstelling

Synopsis

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wilt…. Zal het Aires lukken alle opdrachten van de tovenaar uit te voeren, genoeg in zichzelf te geloven en de schat in zichzelf te vinden?

Specificaties theatervoorstelling - Op Zoek Naar De Schat

  • Speeloppervlak 7 x 4 meter (bxd)
  • Inclusief prachtig groot en magisch decor
  • Bijzonder geschikt voor theaters

Specificaties van Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat

  • Decor: Groot decor
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Den Bosch, daarna € 0,30 per km.

Nieuws van Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat

Boeking of een optie plaatsen voor Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact