Jerry's Kindershow

Jerry's Kindershow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinder Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jerry's Kindershow.

  • 1 x 60 minuten : € 595,00
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Dordrecht
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een leuke en grappige voorstelling voor kinderen. Boordevol humor, interactie, een vleugje magie en muziek. 

Jerry zit sinds een tijdje op de goochelacademie en vind zelf dat hij het al zo goed kan dat hij al een hele show in zijn eentje kan doen... Hij heeft nu vakantie en heeft daar dus alle tijd voor... Maar al aan het begin van de show blijkt dat hoofdmeester Merlijn dit al aan zag komen en een test heeft bedacht voor Jerry. 

De show gaat door, maar Jerry moet een aantal opdrachten uitvoeren voor hoofdmeester Merlijn... als dat maar goed gaat.... eerst maar beginnen met het pakken van een goochelstok... maar wat is dat nou....

Deze voorstelling is weer zeer interactief en heel grappig. Het is dan ook geen volbloed goochelshow, maar een humoristische kindervoorstelling met een magisch thema.

 

 

Specificaties van Jerry's Kindershow

  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Dordrecht

Boeking of een optie plaatsen voor Jerry's Kindershow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jerry's Kindershow kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact