David Nathan - Illusie Show

Ebbes Fotografie ©

David Nathan - Illusie Show boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Illusieshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van David Nathan - Illusie Show.

  • Prijs op aanvraag
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze show maakt jouw evenement écht onvergetelijk en zorgt ervoor dat jouw gasten er nog lang over zullen blijven praten. Mooie dames verschijnen uit het niets, massieve ringen smelten in elkaar, brandende fakkels & rookmachines, noem maar op!

Dit type show is uniek in Nederland omdat David een dynamische show biedt met afwisseling tussen spectaculaire grote illusies en indrukwekkende vingervlugheid. 

Laat je verrassen en verwonderen door David’s spectaculaire Illusie Show.

David heeft jaren samengewerkt met Hans Klok en heeft daarom naast een uitgebreide expertise, ook de beste leermeester die een illusionist zich kan wensen! Nu Hans zelf naar Las Vegas is verhuisd neemt David het spreekwoordelijke goochelstokje over. Deze show is ideaal als openingsact, intermezzo of juist als afsluiter van een show. Het is zelfs mogelijk om een VIP te laten verschijnen (denk aan een presentator, directeur of BN’er), én de show is helemaal te customizen met uw logo, product of boodschap.

David Nathan is een veelbelovend aanstormend talent dat zich al jaren met goochelen bezighoudt.

Al vanaf jonge leeftijd had de kunst van het goochelen een hoge aantrekkingskracht tot de kleine David Nathan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat David inmiddels een aantal prijzen heeft gewonnen zowel nationaal als internationaal.  David blijft zijn acts en shows voortdurend ontwikkelen en op creatieve wijze nieuwe goochelkunsten verzinnen. Daarbij laat hij zich niet alleen leiden door een aansprekend thema, maar kijkt hij ook naar andere creatieve goochelaars. 

Enkele recenties met betrekking tot optredens van David Nathan

  • Één van de grootste talenten van dit moment.” ~ Hans Klok
  • "Sociaal, gezellig, humoristisch, maar bovenal super goed in wat hij doet!” ~ Organisatie Hogeschool Inholland 15 jaar
  • "David heeft een boeiende show van 30 minuten gegeven om een bedrijfsevent. Het was fris, origineel en grappig! We hebben ervan genoten.” ~ Stephanie, ING België

​Bekijk de andere mogelijkheden m.b.t. het boeken van David Nathan

Boeking of een optie plaatsen voor David Nathan - Illusie Show?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van David Nathan - Illusie Show kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact