De Uitvinder - Straattheater Act

De Uitvinder - Straattheater Act boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinder Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Uitvinder - Straattheater Act.

  • Prijs op aanvraag
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Tijdens deze wonderlijke voorstelling zal jong en oud door deze uitvinder worden meegenomen voor een magische reis vol vreemde uitvindingen. Naast verbazing zal dit uiteraard ook zorgen voor de nodige hilariteit!

Magisch straattheater vol betoveringen en uitvindingen 

Uiteraard zijn deze uitvindingen nog strikt geheim! Daarom zijn deze goed verborgen in de kar! Maar het aanwezige publiek krijgt de unieke kans als eerste hiermee kennis te maken. Maar iedereen moet natuurlijk wel beloven dat tegen niemand anders door te vertellen!

Welke magie en uitvindingen worden er vertoont?

Maar om wat voor uitvindingen gaat het dan eigenlijk? En hoe zien deze eruit? Daar komt ineens een apparaat tevoorschijn. Het is de Ringulator! Een wat? Nou een apparaat waarmee je een (trouw)ring een complete make-over kan geven! Oh jee er gaat blijkbaar iets fout! Er komt rook uit het apparaat! Waar is de ring gebleven? Gelukkig heeft deze uitvinder daar wel een magische uitvinding voor bedacht! Hij is natuurlijk niet voor niets een uitvinder.

Gedachten lezen en ontvangen via een speciale uitvinding.

Het publiek zal ook kennis maken met de telepethator en de gedachtenhelm!Doormiddel van deze 2 apparaten kan men de gedachtes van iemand ontvangen! Maar is dat wel veilig? Je weet immers toch nooit waar iemand aan denkt? Het publiek hoeft zich natuurlijk geen zorgen te maken. Het is nog nooit fout gegaan! Hij heeft deze apparaten namelijk nog nooit eerder getest! Als dat maar goed gaat! 

De leugendetector

De nieuwste uitvinding is de leugendetector. Doormiddel van dit apparaat kun je zien of iemand liegt. De uitvinder heeft het echter nog niet kunnen testen, want hij spreekt natuurlijk altijd de waarheid!

Ineens gaat het apparaat piepen, wat aangeeft dat de uitvinder dus blijkbaar liegt! Natuurlijk niet. Deze uitvinder spreekt altijd de waarheid! Het apparaat blijft maar piepen en piepen op alles wat de uitvinder zegt!

Het apparaat slaat ineens op tilt! Alles valt uit elkaar! Tot overmaat van ramp schiet er ook nog een vuurflits uit het apparaat!  Uiteraard zorgt dit alles voor grote vreugde bij het aanwezige publiek.

Specificaties De Uitvinder - Straattheater Act

  • 4 voorstellingen van elk 20 tot 25 minuten binnen 4 uur
  • Vrije ruimte van 4 x 4 meter

Specificaties van De Uitvinder - Straattheater Act

  • Geluid: exclusief
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor De Uitvinder - Straattheater Act?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Uitvinder - Straattheater Act kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact