Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos

Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinder Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos.

  • 1 x 60 minuten : € 725,00
  • Reiskosten: Incl. 200 km. vanaf Etten-Leur (v.v.), hierna 0,29 ct. per km.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met deze voorstelling worden de leerlingen op een grappige en magische manier betrokken bij de Kinderboekenweek van 2022 (Gi-ga-groen). Ook zijn er educatieve onderdelen in de voorstelling verwerkt. Zoals afval en weetjes over dieren.

Kindershow met magische Boswachter

Een boswachter is blij met de nieuwe boomhut waar alle kinderen gebruik van mogen maken. Hij gaat openen op een feestelijke manier. Dit gaat alleen niet helemaal volgens plan, maar gelukkig komt het toch nog goed. Ná de feestelijke opening gaat de boswachter op ontdekkingstocht. Wat kan je allemaal tegen komen in het bos? Aan de hand van afbeeldingen uit zijn boek verteld de boswachter op magische manier over o.a. een lieveheersbeestje, rups en eekhoorn. Hij verteld weetjes over deze dieren en geeft uitleg hoe een rups tot vlinder komt.

Specificaties van Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos

  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: Incl. 200 km. vanaf Etten-Leur (v.v.), hierna 0,29 ct. per km.

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Jeffrey - Het Magische Gi-Ga-Groene Bos kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact