Goochelaar Lucas Kindershow

Goochelaar Lucas Kindershow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinder Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Lucas Kindershow.

  • 1 x 40 minuten : € 750,00
  • Reiskosten: inclusief
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met een schat aan ervaring in het geven van magische goochelshows voor kinderen, transformeert Goochelaar Lucas elke interactieve kindershow tot een onvergetelijke belevenis voor iedereen!

Goochelaar lucas doet de leukste trucs bij zijn kindershow

Bij Lucas' kindershow draait alles om lachen, schreeuwen van opwinding en zitten vol spanning. Maar het allerbelangrijkste is dat de kinderen zelf de absolute sterren van de voorstelling zijn, en dat iedereen actief meedoet! Lucas begrijpt als geen ander dat interactie en betrokkenheid de sleutel zijn tot een succesvolle kindershow. Elk kind wordt als hoofdrolspeler meegenomen op een avontuurlijke reis waarbij ze niet alleen toekijken, maar actief deel uitmaken van de magie.

Wat deze goochelshow extra bijzonder maakt, is de flexibiliteit die Lucas biedt. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen past hij de voorstelling aan, zodat deze perfect aansluit op hun belevingswereld. Hierdoor blijven de kinderen geboeid en verwonderd, zonder enige afleiding. Na afloop van de show zijn ze rijker aan onvergetelijke ervaringen!

De kids zullen verbluft staan kijken van alle magie op het podium

Deze kindershow is geschikt voor diverse gelegenheden, van basisscholen en pretparken tot kinderevenementen, restaurants en zelfs bruiloften. Overal weet Lucas de juiste snaar te raken en een magische sfeer te creëren. Zijn goochelshow is als een betoverende formule die stralende lachjes en glinsterende ogen tevoorschijn tovert. Kortom, een bijzondere ervaring die in de harten van de kinderen gegrift zal blijven, lang nadat het doek is gevallen.

Specificaties van Goochelaar Lucas Kindershow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Lucas Kindershow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Lucas Kindershow kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact