Goochelaar Lucas Magic show

Goochelaar Lucas Magic show boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Lucas Magic show.

  • 1 x 30 minuten : € 750,00
  • 1 x 30 min + 1 x 90 min : € 925,00 (+ Table magic)
  • Reiskosten: inclusief
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom in de betoverende wereld van Goochelaar Lucas Magic Show! Als je op zoek bent naar een magisch moment dat al je gasten tegelijkertijd in verrukking zal brengen, dan is deze podiumshow precies wat je nodig hebt. Stap binnen in een wereld vol humor, verbazing, interactie en natuurlijk magie, allemaal samengebracht in een onvergetelijke voorstelling. Deze show laat een blijvende indruk achter en laat het publiek met een lach en een gevoel van verwondering de zaal verlaten. Met Lucas' Magic Show wordt je feest of evenement ongetwijfeld memorabel en bijzonder!

Goochelaar Lucas vermaakt de hele zaal met zijn podiumshow

De podiumshow van Lucas is een ervaring die voor iedereen in het publiek toegankelijk is. Of het nu gaat om jongvolwassenen of ouderen, Lucas heeft voor verschillende doelgroepen een meeslepende show op het podium klaarstaan. Met zijn vermogen om te boeien en te verrassen, houdt hij mensen van alle leeftijden geboeid en verbaasd.

En als je op zoek bent naar een presentator met een extra vleugje magie, dan staat Lucas ook voor je klaar! Met zijn charmante persoonlijkheid kan hij als presentator optreden en af en toe een vleugje magie toevoegen om de gasten te verrassen en te betoveren. Zo krijgen je gasten een ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Vuur, Kaarten en verdwijntrucs. Alles komt voor in deze show

Om je evenement helemaal compleet te maken, biedt Lucas zelfs alle benodigde podiumapparatuur en kan hij zelfs het geluid verzorgen als dat nodig is. De kosten van de show variëren afhankelijk van de gewenste duur en de grootte van de groep. Met Goochelaar Lucas Magic Show haal je niet alleen magie, maar ook een onvergetelijke ervaring in huis die je gasten nog lang zullen koesteren!

Ook combineerbaar met Table Magic indien gewenst

Specificaties van Goochelaar Lucas Magic show

  • Decor: Klein decor
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Lucas Magic show?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Lucas Magic show kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact