Levensgevaarlijk ongeluk bij Uri Geller

16-1-2009 Het mentalistenduo 'Winfried & Angelique' kreeg tijdens een repetitie van de SBS 6-show De Nieuwe Uri Geller de schrik van hun leven. Winfried en Angelique zijn broer en zus en hebben een bijzondere mentale band. Deze sterke band, die ze wilden testen met een levensgevaarlijk experiment met speren. Angelique kroop in een kartonnen doos waar Winfried vervolgens speren in stak. Door hun mentale band had Winfried precies moeten weten waar hij moest steken om Angelique niet te raken... Dat ging echter gruwelijk mis. Angelique werd geraakt door een van de speren en werd met spoed naar de Eerste Hulp gebracht. Het is nog niet duidelijk of het duo vanavond in de show kan verschijnen. bron: De Telegraaf / Privé

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact