Mentalist, bont en blauw na eerste optredens nieuwe theatershow.

7-12-2009 De mannelijke helft van het illusionisten- en mentalistenduo Winfried & Angélique is dit weekend behoorlijk bont en blauw van het podium gekomen. Winfried & Angélique werden bekend door hun deelname aan het TVprogramma "De nieuwe Uri Geller" van SBS6, waarin ze levensgevaarlijke en ongelovelijke acts vertoonde. In hun nieuwe theatershow Pandora`s MAGICbox zetten ze deze traditie voort. Het duo werd bekend door een ongeluk dat Angélique overkwam tijdens de repetities van het TVprogramma. Waarna ze naar het ziekenhuis moest worden afgevoerd. Dit maal was het haar broer die er minder goed vanaf kwam. In een paintball act waar het publiek op Winfried mag schieten ging het mis. Deze act viel voor hem behoorlijk tegen na afloop. Toen Winfried in de pauze van het podium afging heeft hij wat pijnstillers moeten innemen om de voorstelling toch af te kunnen maken. Dan te bedenken dat hij dit in iedere voorstelling van Pandora`s MAGICbox moeten doen. Winfried heeft laten weten, dat hij er hoe dan ook mee door zal gaan!

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact