Illusionist Nigel Otermans

Illusionist Nigel Otermans boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Illusieshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Illusionist Nigel Otermans.

  • Vanaf 20 minuten : € 0,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nigel Otermans is een prijswinnende illusionist, met als hoogtepunt de titel Nederlands Kampioen Illusionisme in 2022. Zijn expertise strekt zich uit over diverse gebieden, waaronder bedrijfsfeesten, spectaculaire shows in theaters en pretparken zoals Toverland, en televisieoptredens die indruk maakten in programma’s zoals ‘Beau’ op RTL, ‘HLF8’ met Johnny de Mol en ‘Game of Talents’ op RTL.

Gala’s, bedrijfsevenementen en andere gelegenheden

Zijn ervaring en veelzijdigheid maken hem en zijn geweldige team van vier dames, de ideale keuze voor elk evenement, zowel voor jong als oud. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement dat een vleugje magie nodig heeft, een betoverend optreden voor uw gala of jubileum, of een televisieprogramma dat op zoek is naar sensationeel entertainment, Nigel Otermans weet telkens weer te verbazen en te betoveren. Zijn vermogen om het publiek te boeien en zijn spectaculaire shows maken hem een onmisbare toevoeging voor elk soort evenement.

One Man Show

Deze One man show is geschikt voor intieme familiefeesten tot spraakmakende bedrijfsfeesten, bruiloften, gala’s en grandioze openingen. Deze show biedt een ongekende mix van vingervlugheid, bekroonde toneeltrucs en interactieve illusies. Nigel betovert zijn publiek met zijn meeslepende optredens, die perfect geschikt zijn voor intiemere settings, maar ook moeiteloos schitteren op grote podia.

Compact illusion show

Van bedrijfsfeesten tot bruiloften, gala’s, openingen, theaters, festivals en meer. Nigel en een van zijn wonder girls staan klaar om uw gasten te betoveren met een onvergetelijke show vol spectaculaire illusies, vingervlugheid, romantische toneeltrucs en interactieve magie. Of het nu gaat om het imponeren van een zakelijk publiek of het creëren van een betoverende sfeer op een bruiloft, deze show belooft een meeslepende ervaring te bieden die past bij diverse gelegenheden en locaties.

Grand illusion show

Van grootschalige bedrijfsfeesten tot theaters en festivals. Nigel neemt het publiek mee op een magische reis met zijn wonder girls, waarbij ze uitpakken met een adembenemende show vol spectaculaire illusies, vingervlugheid en interactieve magie. Deze veelzijdige voorstelling biedt een combinatie van verschillende disciplines binnen de goochelkunst, waardoor het publiek wordt ondergedompeld in een afwisselende en betoverende ervaring.

Wij kijken uit naar een positieve reactie en hopen dat we samen kunnen werken om nog meer magie aan jullie portfolio toe te voegen.

 

Specificaties van Illusionist Nigel Otermans

  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Illusionist Nigel Otermans?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Illusionist Nigel Otermans kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact