Goochelaar Jan - Sinterklaasshow

Goochelaar Jan - Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kinder Goochelaars. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Jan - Sinterklaasshow.

  • 1 x 45 tot 60 minuten. : € 675,00
  • Reiskosten: Incl. 75 km vanaf Hardenberg (v.v.), hierna € 0,35 per km
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sinterklaas komt eraan en dat brengt altijd een enorme dosis spanning met zich mee. Wat zouden we dit jaar allemaal krijgen? Maar terwijl we in afwachting zijn van de komst van Sint en zijn pieten, is het belangrijk om de tijd goed op te vullen. Soms kunnen ze namelijk wat later zijn. Gelukkig is Jan er om ervoor te zorgen dat de wachttijd gevuld wordt met vrolijk entertainment en een opwindende Sinterklaasshow waar Sint en zijn pieten naadloos bij kunnen aansluiten.

Een magische sinterklaasshow voor kids van 3-8

Geef de kinderen van jullie personeel een onvergetelijke ochtend of middag vol plezier! Deze speciale show wordt geboekt op de woensdagen en zaterdagen voor 5 december, dus zorg ervoor dat je op tijd bent met reserveren - boek vóór september voor de beste beschikbaarheid.

In Jan's show voert hij magische trucs uit die helemaal passen bij Sinterklaas. Denk aan trucs met wortels, het boek van Sinterklaas, of zelfs de favoriete kleur van de Goedheiligman. Elk jaar voegt Jan nieuwe trucs toe die aansluiten bij het Sinterklaasjournaal, zodat de show altijd actueel is en perfect past bij de belevingswereld van de kinderen.

Een show vol coole Trucs en liedjes 

De voorstelling is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud. Tijdens de show leren de kinderen uit volle borst te zingen wanneer Sinterklaas binnenkomt. We oefenen samen twee liedjes en zodra Sint binnenkomt, zingen ze veel harder en vrijer dan ooit tevoren!

En maak je geen zorgen over de timing - Jan's show is compact, zodat hij direct weg kan zodra Sinterklaas arriveert. Zo wordt de overgang van het entertainment van Jan naar de feestelijke intocht van Sinterklaas naadloos en magisch!

Specificaties van Goochelaar Jan - Sinterklaasshow

  • Decor: Inclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 75 km vanaf Hardenberg (v.v.), hierna € 0,35 per km

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Jan - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Jan - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact