Renzo Kazàn - The Magic Man

Renzo Kazàn - The Magic Man boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Illusieshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Renzo Kazàn - The Magic Man.

  • Prijs op aanvraag
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na 25 jaar als grote illusionist heeft Renzo Kazan zich permanent gevestigd aan de Costa del Sol in Spanje. Zijn gasten zijn dichtbij de artiest, die het publiek interactief betrekt bij zijn wonderen! Absoluut verbluffend en onvergetelijk!

Renzo Kazàn. De beste in close-up magic

Geweldige wonderen worden uitgevoerd in een intieme setting tijdens feesten, diners en verschillende evenementen. Hij houdt nog steeds van optreden en richt zich tegenwoordig op zijn fantastische stand-up en close-up magie.

Specificaties van Renzo Kazàn - The Magic Man

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Nieuws van Renzo Kazàn - The Magic Man

Boeking of een optie plaatsen voor Renzo Kazàn - The Magic Man?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Renzo Kazàn - The Magic Man kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact