Christian Farla - Illusionist

Christian Farla - Illusionist boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Illusieshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Christian Farla - Illusionist.

  • 1 x 20 minuten : € 3000,00 (Gage is een vanaf prijs)
  • 1 x 20 minuten : € 5500,00 (Incl. 2 Showgirls)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Master illusionist Christian Farla brengt met zijn nieuwe show de magie van Las Vegas naar Nederland!

Spectaculair, trendy en glamorous, zo kan de illusionist Christian Farla, bijgestaan door zijn showgirls Bianca, Vanessa & Marieke, het best worden omschreven. Zij hebben hun naam in het showbizzvak gevestigd en behoren thans tot de absolute wereldtop op het gebied van magic- en illusieshows..

Prijzen zijn er al genoeg gewonnen. Zo is hij maar liefst drie keer Nederlands Kampioen Illusie geworden, ontving de Grand Prix Magic 2001, de Magician of the Year award en de IAAPA BIG E award 2004 was voor de beste show in een attractiepark , in dit geval de Efteling en de prestigieuze Merlin Award 2006 voor “illusionist of the year” welke werd uitgereikt door Davod Copperfield in Las Vegas.

Christian Farla heeft de afgelopen jaren miljoenen bezoekers getrokken voor één van zijn shows, avond aan avond hebben ze onder meer gestaan in The Dinnershow Of The Centuries in Studio21 en ook hun wonderlijke Efteling Show heeft vele liefhebbers getrokken. Ook de 2 avondvullende theatershows “Illusions From Las Vegas “trekken momenteel volle zalen en ontving al een publieksbeoordeling van 8,9.

David Copperfield : This guy is the future of magic !……………

Siegfried & Roy : Mind Blowing and spectaculaire !!………………

Specificaties van Christian Farla - Illusionist

  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon

Boeking of een optie plaatsen voor Christian Farla - Illusionist?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Christian Farla - Illusionist kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact