Hans Klok - Illusionist

Hans Klok - Illusionist boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Illusieshows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hans Klok - Illusionist.

  • 1 x 30 minuten : € 12500,00 (vanaf gage)
  • 1 x 45 minuten : € 17500,00
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hans geniet de reputatie van een van de beste en meest geliefde illusionisten ter wereld. Door zijn kenmerkende stijl van snelle, spectaculaire en magische illusies wordt hij ‘de snelste illusionist ter wereld’ genoemd. Niet alleen op grote podia, maar ook tijdens kleinere evenementen weet Hans de mensen van de ene in de andere verbazing te krijgen.

Hans Klok een van de grote meesters van de magie

Tijdens de loting voor het WK voetbal in 2005 tovert Hans op magische wijze de wereldbeker tevoorschijn, ten overstaan van een kijkerspubliek dat wereldwijd miljoenen mensen telt.
In 2007 doet Hans voor het eerst Las Vegas aan, voor The Beauty of Magic: de show waarbij niemand minder dan de wereldberoemde Pamela Anderson als podiumassistente ten tonele verschijnt.
In 2012 breekt Hans zijn eigen wereldrecord door in het Franse televisieprogramma ‘Le Plus Grand Cabaret du Monde’ 15 illusies in 5 minuten uit te voeren.
Later, in 2014, treedt hij op verzoek van prinses Stéphanie van Monaco op tijdens het circusfestival van Monte Carlo. Zijn magistrale optreden wordt bekroond met een ‘Zilveren Clown’. Deze ‘Oscar’ van de circuswereld is een grote eer voor Hans en een bekroning op zijn werk.

Specificaties van Hans Klok - Illusionist

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Hans Klok - Illusionist?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hans Klok - Illusionist kun je contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder jouw keuze:

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact