Reeks optredens van Hans Klok in Griftpark Utrecht

21-5-2021

Hans Klok and Friends strijken aankomende zomer in Utrecht neer. De wereldberoemde illusionist en zijn vrienden zijn tussen juli en augustus in het Utrechtse Griftpark te zien.

Hans Klok in zomer 2021 naar Griftpark

Hans Klok komt naar Utrecht! De snelste illusionist ter wereld treedt aankomende zomer tussen 15 juli en 1 augustus op in het Utrechtse Griftpark. Speciaal voor deze productie wordt een grote theatertent opgebouwd. Tijdens de 90-minuten durende shows wordt Klok bijgestaan door verschillende gastacts, waaronder razende motoren in een grote globe, luchtacrobaten, en vele andere internationaal bekroonde acts.

Tickets kopen voor één van de optredens van Hans Klok?

De optredens zijn geheel coronaproof, wat tevens betekent dat de beschikbaarheid van kaarten beperkt is door de coronamaatregelen. 
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Eventim.

Meer nieuws van Hans Klok - Illusionist

Maak kennis met Goochelshows.nl

De online verhuurder van Goochelaars. Wij selecteren het beste aanbod goochelshows en Goochelaars en zorgen voor een herinneringswaardig evenement.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoop en Advies
0186-602140

Download volledige prijslijst van Goochelaars

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle goochelaars op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186 - 602140
info@jbproductions.nl

Direct contact